Wie ben ik ?

Terry Ivanova - oprichtster Straffe Mama's

Afgestudeerd als leerkracht lichamelijke opvoeding met specialisatie fitness heb ik al een mooie weg afgelegd in het begeleiden van kinderen en volwassen. Heel mijn leven is beweging iets wat je niet kan wegdenken bij mij. Als kind speelde ik tennis, ik liep ook graag en skiën in de bergen was ook altijd genieten! Dat zorgde voor een logische keuze voor mijn studies.
Pas toen ik 5jaar geleden mama werd ontdekte ik wat me nog meer voldoening gaf: ouderschap en alles wat met babies en kinderen te maken heeft.

Wat ik hard miste als mama en als vrouw voor en na mijn bevalling wil ik nu overbrengen bij (aanstaande) mama’s. Daarvoor heb ik in 2021 mijn level 1 en Level2 specialisatie gehaald bij Core Academy in Nederland.
Samen zoeken naar een gezonde levensstijl en helpen bij het vinden van dé manier om beweging veilig en op een juiste manier te integreren in die levensstijl, dat is mijn doel! 

Mijn enthousiasme en energie zijn de drijvende kracht van m’n lessen en ik hou van een goeie babbel en om mensen een lach op hun gezicht te toveren.

mama's , zwangere

Leuke Weetjes